Thursday

Hola! I'm going to my Spanish class in like two minutes so I better hurry up. I just wanted to say that everything is great, lots of homework, but I survive ^^ And tomorrow I'm going to Los Angeles :D It'll be really nice :)

Well, I write more later!

BigHug, Hulda :)


Don't worry, be happy

God afton denna stilla kvall i Portland. Carolyn och Jim har farit ivag pa cykelaventyr i Buthan, Jonny (Mr Sandwich) ar med vanner, Steven ar inte har sa Hulda (The Swedish Meatball) ar har med Elsa och Dorothy. Dagen har varit valdigt lugn, sovit ut, gjort lite laxor, Meatball har busat med Sandwich, tvattat och sen sag jag pa "The Dark Night" med Lilli som ar en annan utbytesstudent pa Wilson fran Tyskland. Filmen va helt okej, eller jag trodde den skulle vara mycket battre. Efter allt gott jag hort om den sa tycker jag nog inte att den va vard allt det dar. Visst filmen va lysande pa sa satt att den va bra gjord, bra skadespelare men alla flippa ut och slutet kom for snabbt, jag ville veta mer... Och ja, forsta Batman va battre enligt mig :) (nu kommer nog ingen halla med mig, iaf inte min kara kusin som var helt lyrisk over denna film, men men jag var glad over att jag sag den idag iaf)

Imorgon blir det SLY (St Luke Youth) klockan 9.45, gudtjanst och sen picknick i Gabriel Park. Och sen jag har mer laxor som maste goras innan skolveckan borjar. Och ja livet har ar riktigtriktigt bra :D Skolan rullar pa och jag far nya vanner varje dag kanns det som sa jag gillar det :) Sa ja forlat alla manniskor som jag inte svarat pa mail, facebook, bilddagboken och allt va det heter. Antingen har jag jattemycket saker att gora eller sa gor jag nanting annat an att sitta vid datorn, sa kann ingen kansla av "oh Hulda tycker inte om mig langre" for det vore dumt, for det gor jag ju inte :)

Min vecka har varit awesome! Har kommit in battre i skolan och lart kanna fler manniskor, vi har vunnit alla fotbollsmatcher (saklart), laxorna har inte varit hemska, jag har sett Portland Pilots spela; Universitetets damlag som ar sjukt bra, fick t om prata med coachen och en av spelare tack vare my secret contacts :D OCH! Hulda ska till St Peter den 22 november!
Livet ar gött :)

Nu ska jag inte sitta har och skriva massa mer, men allt ar bra med mig och har kommer tva bilder fran min och Hilarys kalaskuliga "byta klader dag" :)

Fore:  Efter:

Till sist vill jag visa upp en fin bild som Jonny
hade som visningsbild pa facebook long time ago;



That's my brothers; John, Olov och Jonny. Och Steven ocksa! :D

Hade bra, nasta helg aker jag till California och halsar pa uncle John :)

Kramar fran Huldis


Pendelton Roundup Rodeo

Hej alla glada! Klockan ar mycket men jag slanger in ett snabbt blogg inlagg om min resa till cowboy festivalen i Pendelton med massa andra utbytesstudenter fran Afs. det finns inte sa mycket att saga, det var nagra av de basta dagarna hittills har och ja det va sa otroligt kul :D
Vi sag nar cowboysen hoppade runt pa deras hastar, fangade kalvar, kastades runt som trasdockor pa tjurar, sag pa en stor pjas om Pendeltons historia, disco i baskethallen efterat, uppstigning kl 5 nasta morgon for cowboy breakfast med pannkakor, stekt agg och skinka, sag pa paraden och gjorde roliga smeknamn etc.
Har ser ni allt underbart folk som var med pa resan;



  

Ja det far vara allt for nu, livet ar super bra :D men jag har borjat sakna filmjolk...

Goodnight and sweet dreams allihipa :)
Hulda :)

High School :D

Hola, Mi amo Hulda!  Njaa, det stavas nog inte riktigt sadar men anda, jag har borjat pa spanska och det ar kul. Eller arligt talat sa gillar jag det for att vi har latta laxor, trevlig larare och ja gruppen duger fint. Va en vecka sen jag skrev pa bloggen nu, eller mer, har ingen fritid vill jag lova er sa jag kommer inte ha tid att uppatera sa mycket pa ett tag nu tyvarr forutom eventuellt pa helgerna. Men ja saker som har hant den senaste tiden ar:

- Sunriver forra helgen, superkul :D Vi padlade kajak, cyklade, sag pa film och spelade spel.
- Forsta fotbollsmatchen vann vi med 11-0 och darfor ska vi skriva ett brev till motstandarlaget och beklaga oss over att dom var sa daliga for vi vann med sa mycket ^^
- 3 september, first day of school...
- Since the school start I've had about 5 1/2 hours Algebra homework, atleast.
- Igar
blev jag kidnappad till ett sleep over party med fotbollslaget och de skramde oss i skogen, skvatte vatten och mjol pa oss och ja det va som en valkommshalsning in i laget for mig och 5 andra. Riktigt roligt och overraskande :)


Oj det dar var inte sarskilt sammanhangande men ja jag vill bara saga att jag har det jattebra! Iborjan var det inte mycket att gora och jag hade en hel del hemlangtan men nu ar det sa bra :D Njuter av att vara har och har det valdigt fullt upp. Pa vardagarna ar det skola (5 minuter mellan varje klass och laxa i nastan varje amne, svenska skolan ligger lite efter ma jag saga...) direkt efter fotbollstraning, hem, duscha, ata + home work and good night!

Imorgon ska jag till kyrkan och traffa ungdomsgruppen jag komme vara med i :D och pa mandag borjar en ny vecka i High School med en Hulda till fragetecken pa mattelektionerna. Wilson ar jattebra, jag gillar det och har fatt massa nya vanner :)

Hopppas ni har det bra dar hemma! Love from happy Hulda


RSS 2.0