The picture of the year <3



Many people have siblings. I am one of those. The difference is just that my siblings are so much better than others. Atleast they are for me.
I have no ide how I will survive without them for a year.
Hulda, John and Olov
Forever :) <3

Öland!

Efter en trevlig vecka på Gotland är jag nu på Öland med familjen och mina kusinisar :) Vi har det mycket trevligt. Igår var vi och kollade på Victorias födelsedagsfirande med sittplats och allt. Artisterna var mycketmycket bra; Leona Lewis (som jag inte visste vem det var först, men när hon började sjunga så kännde man till hennes låtar), Brolle, Linda Bengtsing, Charlotte Perelli, E.M.D mm.
Det känns som E.M.D förföljer mig... Först såg vi dem på Allsång på Skansen, sen så var de på Gotland samtidigt som jag var där och nu på Victoriadagen!  Och när vi kom till Öland i söndags, vilka var det som kom gående förbi oss när vi skulle åka upp i hissen? Jo hela E.M.D ligan som bor på samma hotell som oss... Sweet ^^
Och sen var nästan alla stipendiater här också; Carolina Klüft, Lars Frölander, Gunde Svan, Anja Pärson, J-O Wallner mm. Så det var mycket känt folk som var på hotellet o myste...
Programledaren var också riktigt bra, en riktigt lyckad kväll blev det med toppenväder :)

Men roligast av allt var när vi va och jagade kändisar i baren, då dök Alexander upp, en kille som jag hade haft på fotbollsskolan när jag var coach för Sverige på Vasalidens EM tunering. Jag sa lite förvånat: Nämen hej på dig! Och så pratade vi en stund. Efteråt visade det sig att han var barn till Torgny Mogren som har vunnit massa VM-guld i längdskidor på 80-talet. Och han stod ju bredvid sin son, men jag kände inte igen honom inte. Det var först efteråt jag fick reda på det. Heja Hulda som har koll på idrottsvärlden!
Haha, det var ändå lite kul iaf :)

Nu ska vi ner på stan och sen blir det å springa Victorialoppet lite senare, trevligt trevligt.
Hare fint!


RSS 2.0